branding & identitate

Creăm branduri de succes pentru business-uri din domeniul medical în general, dermatologie și chirurgie plastică în special. Înainte să faci primul pas pentru promovarea business-ului tău, ai nevoie de un brand care să te identifice în piață. O identitate prin care sa te diferențiezi de concurență. Noi te ajutăm să construiești și să-ți consolidezi identitatea.

„A brand for a company is like a reputation for a person. You earn reputation by trying to do hard things well.” – Jeff Bezos

Cum se naște brandul? Teoriile general acceptate ne spun că un brand își trage seva din povestea de început a business-ului și să fie congruent cu serviciile și produsele oferite.

scop branding
audiență brand
elemente influență
misiune brand
concept logo
beneficii brand
scop branding
audiență brand
elemente influență
misiune brand
concept logo
beneficii brand
branding pentru dermatologie, design identitate pentru medicina - Derma Marketing

definire obiective

semantice
grafice

research

concurență
pacientură

design conceptual

brainstorming
schiță

definitivare grafică

forme
culori

stilizare

fine-tuning

elemente identitate

definire listă
design

branding pentru dermatologie, design identitate pentru medicina - Derma Marketing

importanța brandului

Concurența dintre clinicile și policlinice private de dermatologie și chirurgie plastică este dură. Pentru a ieși în evidență, o clincă dermatologică trebuie să fie unică și ușor de recunoscut. Un brand puternic stă în spatele fiecărui produs de succes.

Unii s-au obișnuit să creadă că designerii fac toată treaba în domeniul brandingului. Această prejudecată este greșită; specialiștii de marketing sunt cei care dețin know-how-ul complet pentru implementarea unui proiect de branding. Dacă faci marketing fără date din piață, este aproape ca și cum ai șofa legat la ochi. Cu alte cuvinte, un proiect de branding & identitate rulat fără insight-uri din analize ale pieței are șanse mai mici de reușită.

„Design is the silent ambassador of your brand.” Adevarat. Dar, cu toate acestea, un brand puternic depinde nu numai de caracteristicile estetice ale elementelor de marcă, ci de detalii precum mesajul și proiecția emoțională din spatele acestuia. Pentru a crea o identitate de marcă adecvat, designerii trebuie să ia în considerare detalii despre obiectivele de business.

#branding cabinete stomatologice #identitate stomatologie #logo stomatologie

marketing dermatologie, marketing chirurgie plastică, marketing cabinet dermatologic, marketing clinici dentare, promovare pentru dermatologi, promovare dermatologie, promovare clinici dentare, branding dermatologie, optimizare SEO, optimizare SEO dermatologie, optimizare SEO medicină, optimizare SEO dermatovenerologie, website clinică dermatologică, website clinici de chirurgie plastică și reparatorie, website medicină, strategie marketing stomatologie, strategie marketing medicină generală, campanii social media, promovare social media dermatologie, promovare stomatologie, tur virtual clinică dermatologică, tur virtual cabinet dermatologic, tur virtual clinică chirurgie plastică, tururi virtuale 3D – Dental 3D tour, tururi virtuale 360, promovare pentru dermatologi

Contact

echipa derma marketing
adresă
400066 Cluj-Napoca
str. Brașov, nr. 2
telefon
+40 770 360 998
e-mail
office@dermamarketing.ro
Dental Marketing logo
Dental Marketing logo
newsletter

Vrei să fii la curent cu noutățile din domeniul marketingului pentru dermatologie? înscrie-ți adresa de e-mail în baza noastră de date. Stai aproape de conceptul Digital Derma Marketing.

derma marketing®

Am inventat conceptul digital dental marketing pentru abstractizarea unui set de instrumente de marketing digital, dedicate domeniului medicinei dentare. Credem în acest concept. Inovăm pe această nișă.

newsletter

Dacă vrei să fi la curent cu noutățile din domeniul marketingului dentar, înscrie-ți adresa de e-mail în baza noastră de date abonându-te la newsletter. Păstrează conceptul Digiral Dental Marketing aproapre de tine.

dental digital marketing ®

Am inventat conceptul digital dental marketing pentru abstractizarea unui set de instrumente de marketing digital, dedicate domeniului medicinei dentare. Credem în acest concept. Inovăm pe această nișă.

Operated by Derma Marketing | Dental Marketing | Medica Marketing. Toate drepturile rezervate. ANPC

dental
medica
derma
optica