SEO dermatologie
optimizare SEO pentru dermatologie

Implementăm servicii SEM (search engine marketing) și optimizare SEO pentru clinici medicale de dermatologie, chirurgie plastică și clinici de înfrumusețare; într-un cuvânt, optimizari Google SEO pentru medicină! Ne focusăm pe optimizări Google SEO și livrăm rezultate prin pachetul Derma SEO, un pachet de optimizare dedicat pentru cabinete medicale și clinici dermatologie, de chirurgie plastică și înfrumusețare.

„Derma SEO” îți spune ceva? Nu? Google it!” 

Concurența în rândul clinicilor dermatologice și de chirurgie estetică migrează spre mediul online. Experiența noastră provenită din colaborarea cu multe cabinete medicale și clinici stomatologice pe parte de optimizare SEO, ne-a ajutat să dezvoltăm un pachet Google SEO prin care garantăm performanță. Măsurăm permanent indicatorii de performanță pentru optimizare SEO și lunar formulăm recomandări de optimizare website în funcție de evoluția indicatorilor, de modificarea algoritmilor de crawling ai Google și stadiul în care ne aflăm pentru atingerea obiectivelor de SEM (Search Engine Marketing) și SEO (Search Engine Optimization).

optimizare SEO website medicina, SEO Google dermatologie

audit

audit SEO
audit SEM

research cuvinte cheie

Google KP
Gogole Trends

optimizari de bază

sitemap
robots

optmizati META

META titles
META desc.

optimizare link-URI

friendly link
canonical

SEO conținut

optimizari KW
optimizari H

optimizare SEO website medicina, SEO Google dermatologie

ce presupune optimizarea SEO
pentru Google?

Dacă optimizările SEO pentru Google nu se află în acest moment pe lista ta de priorități, noi îți recomandăm să îți reconsideri prioritățile prin prisma faptului că focusul pacienților în ceea ce privesc căutările de recomandări se îndreaptă tot mai mult spre ONLINE. Suntem de acord că pacienții în domeniul dermatologic provin într-o mare măsură din recomandări „calde”, însă acest lucru se schimbă chiar acum tocmai pentru că pacienții tăi caută și găsesc tot ușor recomandări online. Unde? Pe Google (GMB), Facebook, Youtube și pe website-ul tău.

La Derma Marketing noi am dezvoltat un produs special pentru optimizare SEO a website-uri de dermatologie și chirurgie plastică, un pachet de măsuri SEO clare, orientate către pacienți:
– audit Google SEO
– instalare certificate HTTPS
– dental keyword research (Google KP, Google Trends)
– optimizare conținut text
– optimizare headings (H1, H2, H3, H4, H5, H6)
– optimizare META titles
– optimizare META description
– optimizare robots.txt
– configurare sitemap
– activare Google Search Console
– configurare Google Analytics
– optimizare dimensiuni imagini (physical)
– optimizare imagini, ALT description
– optimizari multilingual (inclusiv traduceri)
– instalare configurare plugin-uri SEO insights
– optimizare linkuri (smart links, inbound links, outbound links)
– configurare favicons
– integrare cu social media
– integrare Google Places
– analize & raportări lunare.

parteneri web
Derma Marketing

#marketing cabinete stomatologice #marketing clinici stomatologice

marketing dermatologie, marketing chirurgie plastică, marketing cabinet dermatologic, marketing clinici dentare, promovare pentru dermatologi, promovare dermatologie, promovare clinici dentare, branding dermatologie, optimizare SEO, optimizare SEO dermatologie, optimizare SEO medicină, optimizare SEO dermatovenerologie, website clinică dermatologică, website clinici de chirurgie plastică și reparatorie, website medicină, strategie marketing stomatologie, strategie marketing medicină generală, campanii social media, promovare social media dermatologie, promovare stomatologie, tur virtual clinică dermatologică, tur virtual cabinet dermatologic, tur virtual clinică chirurgie plastică, tururi virtuale 3D – Dental 3D tour, tururi virtuale 360, promovare pentru dermatologi

contact

echipa derma marketing
adresă
400066 Cluj-Napoca
str. Brașov, nr. 2
telefon
+40 770 360 998
e-mail
office@dermamarketing.ro
Dental Marketing logo
Dental Marketing logo
newsletter

Vrei să fii la curent cu noutățile din domeniul marketingului pentru dermatologie? înscrie-ți adresa de e-mail în baza noastră de date. Stai aproape de conceptul Digital Derma Marketing.

derma marketing®

Am inventat conceptul digital dental marketing pentru abstractizarea unui set de instrumente de marketing digital, dedicate domeniului medicinei dentare. Credem în acest concept. Inovăm pe această nișă.

newsletter

Dacă vrei să fi la curent cu noutățile din domeniul marketingului dentar, înscrie-ți adresa de e-mail în baza noastră de date abonându-te la newsletter. Păstrează conceptul Digiral Dental Marketing aproapre de tine.

dental digital marketing ®

Am inventat conceptul digital dental marketing pentru abstractizarea unui set de instrumente de marketing digital, dedicate domeniului medicinei dentare. Credem în acest concept. Inovăm pe această nișă.

Operated by Derma Marketing | Dental Marketing | Medica Marketing. Toate drepturile rezervate. ANPC